Diensten

Autobelettering is de makkelijkste manier van reclame maken voor uw bedrijf. Of u nu in Eersel Bergeijk of Eindhoven rijdt u wordt gezien. Wij werken alleen maar met de beste folie om uw auto mee te plakken, zodat de belettering jaren mee kan.

Carwrapping is een mooie manier om uw auto van kleur te veranderen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren glans mat of zijdeglans. De Carwrap wordt professioneel aangebracht en zorgt voor een beschermlaag van de autolak.

Raambelettering is een mooie en duidelijke manier van reclame maken. Uw logo op een raam is zichtbaar en duidelijk.Raambelettering wordt meestal aan de binnenkant geplakt dus is het ook hufter proof. Wij plakken raambelettering in heel de kempen en omstreken.

Gevelreclame is er in diverse soorten u moet denken aan lichtreclame, Freesletters, Doorsletters, Lichtbakken of spandoeken. Uw bedrijfspand wordt hierdoor meteen goed zichtbaar en herkenbaar.

Keukenwrapping is een goed alternatief voor een nieuwe keuken. U bent meestal uitgekeken op de kleur van de keuken terwijl de apparatuur en kastjes nog gewoon goed zijn. U kunt kiezen uit meer dan 300 verschillende kleuren van hout motief tot marmer. De interieur folie is zo gemaakt dat het kras bestendig is en tegen een stootje kan. Zo kunt u weer genieten van en totaal nieuwe keuken.

Flexframes en Wandbekleding kunnen uw saaie muren makkelijk opvrolijken. Een mooi foto op de wand geef meteen een andere uitstraling aan uw kamer of kantoor ruimte. Met flexframes kunt u ook akoestisch materiaal er achter plaatsen zodat de ruimte minder galmt. Wandbekleding is een xxl fotobehang met de maximale hoogte van 5 meter en 50 meter lengte zonder naden.

Banners en Vlaggen laten uw bedrijf goed zichtbaar zijn vanaf de weg. U kun bij vlaggenmasten kiezen uit verschillende kleuren masten die het best passen bij de uitstraling van uw pand. Banners en spandoeken worden in alle gewenste maten geleverd en gemonteerd.

Zon en Warmtewerende folie kan toegepast worden op auto’s en gebouwen en zorgt voor een aangename temperatuur in de auto of kantoor. Voor gebouwen kan Zonwerende folie ook nog aanzienlijk schelen op de energie kosten. Het blinderen van auto ramen geeft uw auto een sjiekere uitstraling en houdt uw auto in de zomer een stuk koeler. Ook kunt u kiezen voor infrarood werende folie die bv uw producten in de etalage beschermd tegen vocht.

Vrachtwagen zeilen kunt u ipv laten printen ook laten inrollen met inkt speciaal gemaakt voor dekzeilen. Dit is een stuk goedkoper dan het compleet printen van een vrachtwagenzeil. De inkt die gebruikt wordt trekt meteen in het zeil en heeft een lange levensduur.